Patientportaal – Huisartsenpraktijk Ulvenhout – Ulvenhout
Header afbeelding
Dorpsplein 13e 4851 CP Ulvenhout Tel:076 – 564 16 66

Patientportaal

Sinds kort maakt onze praktijk gebruik van een patientportaal/patientomgeving. Dit betekent dat u, nadat u een account hebt aangemaakt, digitaal toegang hebt tot onze praktijk.

Daarmee hebt u de volgende mogelijkheden:

  • u hebt inzage in uw medisch dossier
  • u kunt herhaalrecepten aanvragen
  • u kunt een e-consult met uw huisarts aanvragen (alleen voor niet dringende zaken en klachten waarbij geen lichamelijk onderzoek nodig is)
  • u kunt online een afspraak maken met een van onze medewerkers

Om een account aan te maken dient u zich eerst persoonlijk bij ons aan de balie te komen legitimeren, tenzij u zich recent nog bij ons hebt gelegitimeerd; dan is dat niet meer nodig. Tevens hebt u een persoonlijk emailadres en een persoonlijk mobiel telefoonnummer nodig. Het is dus niet mogelijk om op 1 emailadres meerdere accounts aan te maken!

De assistente kan tijdens de legitimatieprocedure direct een account voor u aanmaken; u dient dit dan zelf nog digitaal te bevestigen waarna u het direct kunt gaan gebruiken.

Als u zeker weet dat u zich recent nog bij ons hebt gelegitimeerd dan kunt u ook via deze website een account aanvragen (rechtsboven aan de pagina in de oranje balk: “patientomgeving -> inloggen”).